Informatie › Commissie duikschool Jeugd

Commissie duikschool Jeugd

 

Jeugdduiken bij ORKA Lokeren.

Ben je tussen de 8 en 14 jaar oud en heb je interesse om tussen de vissen te zwemmen en een duikbrevet te halen dat over gans de wereld erkend is?

 

Dan hebben wij de oplossing.

Elke vrijdagavond om 19.20 verzamelen wij aan het vulstation.

We nemen onze duikflessen mee (in speciale karren) naar het zwembad, aan de andere kant van de parking. Om 19.45 uur start de duikles.

Op een speelse manier leren wij u de technieken van het onderwater leven. Je behaalt na enige tijd je brevet bronzen dolfijn. 

In het voorjaar gaan we buiten duiken. We gaan duiken in vijvers en bewonderen snoeken en andere merkwaardige onder water bewoners. Later gaan we duiken in de Oosterschelde. We zien hoe kreeften en krabben hun nest bewaken en hoe vissen met ons meezwemmen. 

Wat we er allemaal zullen zien, is veel te veel om op te noemen.

 

Ben je uit op een nooit te vergeten avontuur. Neem dan contact op met ons. Wij zorgen voor een eerste kennismaking. Er wordt een duikinitiatie geregeld. Om 19.20 in de club een beetje uitleg. Een duikinstructeur begeleid je persoonlijk in het zwembad. Er wordt eens geademd met perslucht onder water.

Daarna bespreken wij dit alles in de club. Einde rond 21.15 Voor een persoonlijke duikinitiatie vragen wij 10,-€ als bijdrage. Heb je zelf een duikbril, masker, tuba, vinnen; breng deze gerust mee. Je weet dan onmiddellijk of dat je het juiste materieel hebt. Heb je dit niet, geen probleem wij zorgen ervoor. 

Laat van je horen en misschien zien we elkaar onder water.

 

Sofie De Beule  -   jeugdduikinstructeur Orka in Lokeren

Gsm: 0477/75.17.29
Email: Sofie.de.beule@hotmail.com

 

Leo Van den Broeck  -   jeugdduikinstructeur Orka in Lokeren

Gsm: 0495/25.55.18
Email: Leo.van.den.broeck6@telenet.be

 

 

 

 
© Orka-lokeren.be ~ Contacteer ons